PICCOLINO LEIDEN

PICCOLINO LEIDEN De allerlekkerste pizza's en pasta's van heel Leiden !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1168 beoordelingen
3 dec 2019 om 14:51 Lekkere dunne pizza! Bezorgd op de aangegeven tijd, super gedaan!
29 nov 2019 om 6:48 Bezorgd binnen 20 min terwijl thuisbezorgd 47 min aan gaf! Het eten was in vergelijking met een concurrent, minder goed. Totaal 10 EUR+ voor een Chineese af haal bak vol met pasta en 4 stukjes stokbrood. Het was wel lekker.
27 nov 2019 om 20:28 Viel tegen.. Duurde lang en was niet eens heel lekker, beetje droog.
25 nov 2019 om 20:30 HEEEEEEEEEEEEEEERLIJK
24 nov 2019 om 21:23 Pizza was lauw, matig belegd en een zeer dunne boden. Omdat de pizza lauw was werd de korst ook heel taai. daarnaast duurde het 90 min terwijl van tevoren aangegeven was op de site dat het ongeveer 40 min zou zijn. Na betalen bleek dit 90 min
21 nov 2019 om 20:36 Lekkere vegetarische pizza! Vegepasta niet bijzonder en zou ik niet nog eens bestellen.
21 nov 2019 om 17:55 Heel dunne bodem, de tomatensaus was een beetje zuur. Uiteindelijk een middelmatige pizza, ik had meer verwacht na het zien van de reviews.
19 nov 2019 om 8:08 Kwaliteit is hier wisselend. De ene keer een super lekkere pizza, keer erop een misser. Deze keer de misser. Salami was niet echt goed meer. Deeg was wat taai. Jammer want het kan hier zo lekker zijn. Dit is de reden dat we soms uitwijken naar een ander
14 nov 2019 om 18:50 Top !!!
13 nov 2019 om 12:40 Beste pizzeria in Leiden!
10 nov 2019 om 12:59 We hadden bij bestelling om 17.30 uur gevraagd om te bezorgen om 18.45 uur. Het was er om 18.30. Gelukkig waren we net thuis en ging het goed.
3 nov 2019 om 20:03 Zoals altijd heerlijk eten. Bezorging was er sneller dan aangegeven.